Anar al contingut

Memoria Responsabilitat Social 2005-2006 FUNDACIÓ EROSKI

Menú de descarrega de la memòria en pdf

Descarregar memòria en pdf

Menú de selecció d'idioma

Indicació de la localització del contingut

 • Portada >
  • La millor oferta >
   • 4.1 La marca de l'estalvi >
    • 4.1.1 Gama marca propia

La millor oferta

Opcions de visualització i imprimir

 • Enviar a una altra persona

4.1 La marca de l'estalvi

Paginación dintre d'aquest capítol de la Memòria

4.1.1 Gama marca propia

Des del 1977, EROSKI ha sigut pionera en el mercat espanyol a comercialitzar productes de marca pròpia. En l'exercici 2005 vam procedir a denominar-la EROSKI i el seu desenvolupament va ser una de les estratègies que va marcar l'exercici 2005-2006. La nostra aposta ha donat com a resultat la renovació de més de 3.000 referències permanents en alimentació i en no-alimentació.

Ens diferencia l'oferta de productes frescos, amb una qualitat i una presentació que ens fa especialistes de la categoria. EROSKI Natur posa a disposició del client carns, verdures i fruites amb garanties d'origen i sabor, i assegura una traçabilitat total des de l'origen fins al punt de venda. Les marques Romester (de material esportiu), Visto Bueno (de productes tèxtils) i Ecron (d'electrodomèstics, imatge i so) completen la venda exclusiva als nostres establiments.

EROSKI Maestro

EROSKI Maestro neix al 2005 per substituir la marca CONSUMER Maestros Jamoneros. Es tracta de productes de qualitat superior dins de la secció de xarcuteria, compostos de la millor matèria primera i amb un mètode d'elaboració més artesanal.

La marca disposa de productes carnis com ara pernil serrà amb 14 mesos de curació, pernil cuit lentament, pernil torrat a la llenya, xoriço culà, xoriço de Salamanca, pernil de l'espatlla de Terol, pit d'indiot natural torrat i llonganissa culana, acabada d'incorporar. A aquesta gamma, es van afegir al 2006 formatges d'una sola varietat de llet com el rotllet de cabra, el semicurat de cabra i el semicurat d'ovella; o formatges amb mescles de llet més qualificades en les diverses curacions: semicurat, curat i vell.

Nombre de referències marca pròpia
2004 2005 Variació 2006
Gama alimentació 865 889 2,7%
Gama basar
Gama electrodomèstics
Gama frescos
1.972 2.262 14,7%
Gama tèxtil 934 304 -67%

Paginación dintre d'aquest capítol de la Memòria

4.1.2 El millor preu » [Pàgina 1/2]

Seccions de la Memòria

Menú amb altres recursos d'aquesta pàgina